En lite lättare Tisdag....

Känns inte lika tungt idag...dock så kan jag inte få någon att jobba för mig på lördag vilket är förbannat surt.....Jag vill så hemskt gärna åka till båten och träffa J, men att sätta sig i bilen runt 14.30, köra kanske 2 timmar för att sen behöva åka hem på söndag kväll igen....Det blir både bökigt och dyrt...men...vi får väl se hur jag gör.

Annars så får jag väl helt enkelt vänta till v 32 med att åka till båten.....men då är det ju inte säkert att J och co är kvar, regnar det konstant hela nästa vecka med så är det inte så troligt att de fortsätter segla......FAAAAAAAAAAN
Nu började jag hata mitt jobb igen!

Idag ska jag städa och tvätta....jag ska städa så att händerna blöder på mig, fy fan vad skitigt det är hemma....måste åka och köpa kattsand me, så att missarna får det fint me....=) Mina små älsklingar!

Lagom mycket att göra på jobbet me...jag sitter och bloggar, kollegan sitter och spelar flipper...hmm...uttråkade? Ne då...inte alls.

Har nog inget mer att skriva om för tillfället....

Over and out

Lite småless nu.....

Idag känner jag mig verkligen så jävla nere. Allt verkligen suger, med ett stort jävla S.

Jobbet går segt, väldigt segt och jag har tappat motivationen totalt.....och har inte en aning om hur jag ska få tillbaka den....önskar verkligen att jag kunde tänka positivt och känna att jag älskar mitt jobb...men icke...jag älskar verkligen mina kollegor, vi har huuur kul som helst ihop och vore det inte för dom så skulle jobbet suga ännu mer, men jobbet i sig ger jag inte mycket för just nu......jag tror inte att ni förstår hur jävla många ggr om dagen man får frågan..."finns det några resor kvar....vi kan åka from imorn och fram till 15 aug, sååååååååå BILLIGT som möjligt ska det vara me, helst under 2000"
Åhhh....fan, jag späcker en åder i huvudet bara jag tänker på den meningen.....det är nu bevisat att folk ÄR dumma i huvudet, jag menar...lever idioterna i en bunker nån stans, hänger de inte med i varken tidning eller tv...för att inte tala om nätet....kan DU hitta en resa nu som kostar under 2000:- så snälla, snälla....ring mig då!!

En annan ledsam sak är ju att jag redan har haft min sem...3 veckor som blåste bort som en fis i vinden.....Det som är extra jobbigt och som faktiskt får mig att känna avundsjuka är att mitt hjärta J har sem nu, att han dessutom är ute och seglar med sina kompisar gör känslan ännu värre......gaaaaahhhhh...JAG vill, vill, vill....oxå segla...men nädå...här ska det jobbas, sitta framför datorn tills huden i ansiktet spricker, lyssna på tråkiga önskemål...eller klagomål tills öronen blöder, den ena gnäller för att han minsann inte hade sol VARJE dag när han var i Turkiet, han hade ju faktiskt betalat 7000 kr för den resan.....den andra gnäller för att hon fick bo på ett hotell som INTE hade varken dusch eller wc på rummet...trots att hon köpt en ospecad resa UTAN dusch och wc...jag menar, den var ju 200 kr dyrare än den ospecade MED dusch och wc....skyll dig själv jävla snålkärring säger jag!!!!!!!!!!!!!!!

Usch.....jag är så jävla less just nu...orkar inte ta tag i nått...ser ut som hevete här hemma, men jag ORKAR inte.....all negativ energi som jag samlar på mig på jobbet gör mig helt färdig, helt yr...glömmer vad jag ska göra, tror jag tappat saker, tills jag upptäcker att jag faktiskt har sakerna i handen......Jag måste göra nått åt detta....men vad?

Gjorde ett försök till lycka idag, gick och köpte mig 2 st trisslotter och 1 tialott......det blev ju inga 25 tusen i mån i 25 år direkt, men jag vann 50 spänn på ena trisslotten och 10 kr på tialotten.....har jag tur imorn så kanske jag är miljonär nästa gång jag bloggar....=)...guuuuud så skönt det hade vart...bara skita i allt och göra vad fan man har lust me. De som säger att man inte blir lycklig av pengar har så jävla fel....de är bara avundsjuka på de som har pengar, och tar den meningen som nån form av försvar för att de inte har lika mycket pengar, därav ingen möjlighet att göra samma saker som en miljonär......

Näe....tror nog att jag ska lägga mig och självdö i soffan eller nått nu....

See Ya....

Inte speciellt aktiv.....

Jag måste vara Sveriges sämsta bloggare....vad e det nu, tre veckor sen jag bloggade sist, får skylla på att jag har haft semester.

DOCK är jag nu tillbaka från sem och sitter på jobbet....jävligt seg och det suger balle att sitta här just nu, anledningen till detta är för att det skedde ett litet missöde i lördags.....fy fan, det mest obehagligaste jag vart me om.

Nåväl...jag överlevde ju...hehe.

Min semester har iaf vart helt toppen. Haft kanonväder två av tre veckor och det är inte illa när man bor i regnens land, Sverige. Första veckan kom N från  Helsingborg och hälsade på mig, vi badade, tjötade skit, gick på fest och hade allmänt trevligt. Under vecka 2 så åkte jag och S en sväng till Halmstad för att hälsa på H, vi började med att åka till Tylösand, när vi hade valt ut en bra plats bland ca 46756664257354263 andra människor så öppnades den första cidern.....det kallar jag sem...ligga i solen när kl bara är 12 och dricka en kall cider....gud så nice det var. Runt 16-tiden så packade vi ihop solstolar och handukar och begav oss till after beachen.....ska tilläggas att det var runt 30 grader denna dagen, så efter ett par timmar var man lite smått rund om fötterna...men vad gjorde väl det för vi hade ju SEMESTER!!!
En annan rolig sak som hände när vi satt på after beachen var att det helt plötsligt var nån som sprutade en klick solkräm på mig....trodde jag...men icke, det var inte solkräm, det var fågelbajs...haha...gud vad vi skrattade. Dessa två dagar i Halmstad var verkligen toppen...och tack söta, goa H för din gästvänlighet....love u!


V 2 avslutades med min 25-årsfest, kunde dock vart lite bättre väder men trots några regnskurar så var alla på toppenhumör....TACK alla underbara vänner för de otroligt fina smyckerna och för att ni gjorde min dag sååå bra!


V 3 tillbringades tillsammans med min älskling J, under måndagen så slappade vi bara, på tisdagen bar det av till Söderköping för att sen på ons besöka alla djur på kålmården. Söderköping är en kanonmysig liten ort som ligger precis intill Göta kanal, verkligen supermysigt att gå längst bryggan och mysa. Kålmården blev dock lite av en besvikelse, men jag antar att vi får skylla oss själva när vi åker mitt under högsommaren. Jag har nog aldrig sett så jävla mycket ungar på ett och samma ställe....fy fan...jag älskar verkligen barn, men efter en dag på kålmården så övervägde jag starkt att aldrig skaffa några själv....nä, skämt o sido....men vissa föräldrar skiter tydligen totalt i hur deras barn betér sig bland folk....DET är inte acceptabelt. Tors och Fre tilllbringades hemma i jkg.....=)


Och som sagt, lördagskvällen är ett minne blott, bokstavligt talat!!!


Igår åkte jag och J hem till hans föräldrars hus, de bor helt sjukt idylliskt precis intill en sjö....så lugnt och skönt där ute, vi valde att stanna över natten....det var gosigt...=)


Ja, det var lite vad som hänt de senaste tre veckorna i mitt liv....nu är det dax att komma tillbaka till verkligenheten en stund.....


Over and out


RSS 2.0