Tröttare än tröttast......

Måndag, och sjukt trött.....Helgen har ändå vart relativ lugn.....Jag och H var en sväng på aw i fredags, för att sen gå hem till mig en sväng och byta om och dricka lite mer vin, kvällen avslutades på Harrys.....kan inte riktigt bestämma fall jag hade en rolig kväll eller inte.....var lite skumt folk ute i fredags.

Lördagen började med att jag öppnade ögonen.....gjorde mig iordning och följde med kusinen och hans son en sväng ner på stan, köpte mig en supersöt T-shirt och ett par stay ups...hahahahaha.....Efter stan gick jag och kusinen hem till honom och lagade pannbiffar och makaroner, maten var klar lagom till Hockeyn......riktigt kul att HV har gått till final i år igen...dock tveksam till om de kommer att slå FBK...men men, återstår väl att se...=)

Efter matchen så gick jag hem igen, gjorde mig iordning, gick till F och kollade lite fotboll, fy fan vilken tråkig och händelselös match, hade nog haft lika kul om jag stirrade rätt in i en vägg.....=) Runt 01-snåret gick jag och J hem. Var skönt att vakna i söndags och INTE vara bakis.....kan knappt minnas när det skedde senast...hmm...skrumplever...here i come....

Idag är det iaf Måndag igen......hade behövt nån som sparkade mig ur sängen i morse.....fan vad trött  jag var, slutade med att jag inte gick upp förens kl 07.30, börjar jobba kl 08.30 så det var bara att slänga på sig kläder och smink och springa till jobbet (tar en kvart att gå ca), men jag hann i tid iaf....=)

I kväll efter jobbet blir det att gå en liten promenad och efter det måste jag plocka undan lite hemma, ser ut som tredje världskriget.....sen går jag nog till J en sväng....=)

Nä, detta är väl det som hänt och kommer att hända....vet att jag är ganska kass på att blogga nu för tiden, men det har sina orsaker. Jag har ju fåt virus på datorn, sen är jag inte hemma på kvällarna så ofta längre....drygt att sätta sig och blogga när man kommer hem runt 22...=)

Jaja...
Chip och hej så länge....

Freeeeeedag

Underbart skönt.....men fy vad veckorna springer iväg, dock skönt då jag var lagom glad när jag tittade ut genom fönstret i morse....snöööö.....va fan, igen. Skönt att man snart åker till Gran canaria och Teneriffa....bara 4 dagar iofs, men alltid nått...=) sol och värme iaf.

Ikväll blir det lite Aw på åtta glas tillsammans med H, var sjukt längesen jag och min älskade gummi sågs, ska bli kul att träffa henne.....när jag och H går på aw tillsammans så brukar det sluta med en helkväll, vilket det förmodligen kommer att göra ikväll också.....riktigt kul ska det bli...=)

Var en sväng på stan idag, köpte lite smått och gått.....jag blir på så otroligt bra humör när jag får shoppa, undra om det är första stadiet för en shopoholic....hmm...=)

Fick ett riktigt fint mail idag igen, jag försökte svara på mailet och förklara så gott jag kunde, alltid svårt att uttrycka vad man känner, tycker och tänker via mail....men hoppas att du förstod någorlunda...=)

Annars så rullar allt på som vanligt, jobbet funka fint även fall jag ibland kan bli lite trött på det, kärlekslivet håller väl på att utvecklas antar jag.....men är fortf lite osäker på saker och ting och låter det därför vara lite inofficiellt än så länge...=) återkommer när framsteg sker.....
Ser verkligen emot morgondagen, ska bli såååååååå skönt att få sova ut, har varit sjukt trött de senaste mornarna. En god frukost är oxå väldigt trevligt...

Nu ska jag ner och sätta på kaffe.....

Chip och hej

Är jag ego???

Jag kanske inte alltid prioriterar andra människor framför mig själv, jag kanske inte alltid svara i telefonen när det ringer, jag kanske inte alltid svarar på sms och jag kanske inte ens ringer upp......

Men detta betyder inte att jag totalt skiter i människorna som ringer, JAG kommer förr eller senare att ringa upp, blir sååå trött på människor som kräver daglig kontakt, och när de inte får det så blir de svinsura och beter sig som om man aldrig varit vänner......i detta läge tycker jag nog inte att det är jag som e ego!

Ta jag och min bättre kompis M......det kan gå ett halvår innan vi hörs av, men när vi väl träffas så är vi precis lika bra kompisar som innan.....DETTA är vad jag kallar vänskap.....90% av mina vänner och jag har en sån här relation, vi behöver inte höras varje dag, för vi vet att vi ställer upp för varandra ändå.....

Så snälla, kräv inte av mig att jag ska vara tillgänglig och kontakbar varje dag, jag tycker inte om dig mindre bara för att jag inte hör av mig 24/7. Ibland befinner man sig i perioder där man ska, och där det är tillåtet att prioretera sig själv...och där befinner jag mig just nu....ok?

Det var det jag hade att säga för nu....=)

Over and out

Måndag.....

Känns återigen som om veckorna bara består av måndagar och fredagar.......fan vad tiden går fort.....snart sitter man där på hemmet, gammal och gråhårig......hoppas att man är nöjd med hur man levt sitt liv då!

Annars så rullar allt på som vanligt, dagarna består mest av att jobba mellan 09-18, för att sedan gå hem......fan vad tråkigt det låter....och det är väl ganska tråkigt me.....nu har jag dock inte vart hemma så mycket de senaste kvällarna så jag ska väl inte gnälla......i kväll blir jag dock ensam för första gången på några dagar.....inte alls kul....tur att jag har sötSpetan och tokSally att kela me.....=)

På ons kommer den efterlängtade lönen...kan man börja leva igen....=)

Jag och en föredetta kollega ska ut på lite AW på ons kväll....ska bli riktigt kul....var ett tag sen vi såg varandra och jag kan tänka mig att det kommer att tjatas i x antal timmar.....=)


Guuuud vilket tråkigt inlägg detta blev......får nog skriva mer när jag kommer hem.....

Hej så länge.....

Bara lördag......

Sååå skönt att det bara är lördag.....=) Sjukt fint väder ute me.....

Har städat lite och ska snart ut och gå en sväng för att sen gå hem till J igen....=) Hmm.....Jag börjar känna igen känslan som jag har i kroppen.....var ett tag sen jag fick känna av den men jag tror att det kallas kärlek...hmm...men jag vågar inte riktigt uttala mig om det riktigt än då jag inte är helt säker....återstår väl att se....=)

I tors var jag ju på TUR-mässan i gbg.....huuuur kul som helst.....det var mycket vin, champagne, snittar, dans....ohh...jag dansade så att jag hade träningsvärk i häcken dagen efter....=) men kul var det.....Dock måste jag nog säga att det finns så jävla många dumma brudar....avundsjuka och bitchiga......jag menar...hallååååååå, vi jobbar inom samma företag...kan man inte försöka att vara trevlig då......jag menar FÖRLÅT mig om jag råkade dansa liiiiiite för nära den 25 åriga killen som du ville ligga me.....fast du är runt 40 sj....lamt som fan....jag heter tyvärr inte Saida i förnamn så hur skulle jag kunna veta......bättre lycka nästa gång gamling!!!!

Och vad e det med alla gubbsjuka karlar....speciellt de som är lite högre uppsatta inom branchen.....går och klämmer, känner och klänger.....tror att de kan få vilken donna som helst bara för att de tjänar pengar......hahahahaha......gå hem och prata igenom din och din frus extremt tråkiga sexliv istället......

Var väl hemma runt 18-tiden igår......hoppade in i duschen och gick bort till J, åt smörgåstårta och drack vin....det var gott....=) Vaknade redan kl halv 9 i morse.....rastlösa blev vi av att bara ligga i sängen så vi klev upp och åt frukost ist.....

Nähä......nu ska jag svida om för en promenad i solen

Over and out

Kul tidsfördriv....

Har inget att göra på jobbet så jag tänkte jag skulle underhålla mig med att komma på olika saker som börjar på samma bokstav som mitt namn....=) ganska klurigt faktiskt....haha




1. Vad heter du? Nathalie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Napp
3. Flicknamn: Nova
4. Pojknamn: Noel
5. Yrke: Naprapat
6. Färg: Nyponröd
7. Klädesplagg: Nylonstrumpbyxor
8. Mat: Nudlar
9. Sak i badrummet: Nagelfil
10. Plats/stad: Nairobi
11. En orsak att vara sen: Någon körde på din bil.....
12. Något man skriker: Neeej
13. Film: Narnia
14. Något man dricker: Nyponsoppa
15. Band: Nickelback
16. Djur: Noshörning
17. Gatunamn: Nobelvägen (malmö)
18. Bil: Nissan
19. Sång:  Nathalie (Ola)

Tog mig ca 20 min att komma på dessa saker....=)

Snart är dagen slut och då är det dax att hoppa på bussen till GBG.......

Hej så länge

Näst sista dagen på arbetsveckan.....

Ja, Tisdag idag....skönt, jobbar bara imorn me sen bär det av till GBG.....Vet inte riktigt om jag åker imorn kväll, L tyckte jag kunde sova hos honom i Borås ist så åker vi tillsammans till GBG på tors morgon....men vet inte...kul att träffa M på ons kvällen me.....får se hur jag gör.

Dagen började ju piss, försov mig, då katten tydligen klivit på väckarklockan....var inte på jobbet förens 09.15....alltså en kvart sen...illa, illa.

Igår fick jag dessutom ett jävla virus på datorn...faaaan....hela datorn e fuckad nu och msn funkar inte alls. Så nu måste jag underhålla mig med att bränna ner allt jag vill ha sparat på skiva för att sen göra en ominstallation på skiten....hmm...och jag skulle ju inte direkt kalla mig själv för teknikjocke så jag vet inte hur jag ska lösa detta, tror jag får be min datahacker till bror om hjälp.....=)

Nu ska jag börja med att googla på viruset och se hur allvarligt det är......jättekul tidsfördriv...snälla, skicka gärna mer virus så att jag har nått att göra....

Hej så länge

Måndag.....åter igen....

Mmm...just det....när man jobbar lördagar så går helgen så fruktansvärt fort.....det är lite jobbigt och tråkigt....=)

Ja...Lördagskvällen spenderades, som jag nämt tidigare hos bröderna A, de hade ju inflyttningsfest.....Jag, T och L satt först hemma hos mig och drack lite innan.....Vid 20-tiden tyckte vi att det var dax att gå och kolla läget på den omtalade festen.....Vi gick dit....mycket folk.....både kända och okända...haha....men kvällen var sjukt kul och alla hade trevligt.....trots lite skandaler....hmm...=) Sj blev jag trött runt 01-tiden och fick därför ofrivilligt gå och lägga mig....vaknade kl 08 dagen efter (!!!), för att jag hade glömt att stänga av larmet på mobilen.....illa, illa.....huvudet kändes sjukt tungt....

Efter ytterligare några timmars sömn.....började vi bli hungriga, Jag , J, R och P valde därför att gå bort en sväng tll MAX och äta lite.....det ganska så svårt att få i sig nått måste jag nog säga.....men efter en halv hamburgare så mådde man aningen bättre iaf.....efter flötmaten släpade vi oss hem till A igen för att sedan däcka i soffan framför x antal filmer.....med andra ord en skööön söndag.....

Nu är det iaf måndag igen och ny vecka.....känns bra med nya veckor.....snart är det riktig vår...och SOMMAR!!!! Kan knappt vänta....=) Har en känsla av att stor del av min semester kommer att tillbringas på Piren tillsammans med underbara vänner...ser jag fram emot.

Ganska skönt att bara jobba mån-ons denna veckan me.....ska ju som sagt till GBG och gå på mässa....ska bli kul...=) Kanske skulle ta och boka bussbiljett idag så att det finns platser kvar....

Kvällen idag blir nog lugn....tänkte jag skulle hem och dammsuga lite, för att sen ta en promenad...var några dagar sen jag var ute och gick nu......efter det blir det nog bara chill i soffan med mina små söta katter.....de fick ju sova själva natten mellan lör-sön....så ikväll ska de få ligga i mattes knä hela tiden....=)

Nu ska jag ner och hämta kaffe.....

Hej så länge!

Lördag......

Jaha....då var det lördag igen....fan vad veckorna går fort......

Just nu sitter jag på jobbet.....inte min helg att jobba egentligen men jag och kollegan har bytt så att jag ska kunna åka till GBG nästa helg...eller jag åker redan på ons kväll men jag har inte bestämt hur länge jag ska stanna.....I gbg ska jag besöka TUR-mässan, som är en resemässa......ska bli sjukt roligt.....har fått sååååå många inbjudningar till div fester...men slarvig som jag är så har jag råkat radera dessa i min inkorg.....fan...blir så trött på mig sj...så nu måste jag försöka luska ut  hur jag får tag i mina inbjudningar igen.....=)

Ikväll lär det bli årest fest hos bröderna A.....sjukt mycket folk som kommer...dock inte så konstigt då det spridit sig över heeela facebook...haha....har en känsla av att det kan spåra ur lite...men men....inte jag som ska städa dagen efter.....=) räckte med att jag jag var där och hängde tvätt igår.....haha...snäll jag är.....=-p
Som vanligt så har jag haft hjärnan full med andra saker och har därför totalt glömt bort att gå till systemet.....har iofs en flarra vin hemma...men det blir så drygt att bara dricka rödvin...och jag har en känsla av att kvällen och natten kommer att bli mycket lång.....=) En av bröderna A skulle ju iofs slänga ihop lite bål....men...efter att han berättat vad han skulle ha i så vet i fan fall jag är så sugen på den.....han ska ju aldrig vara som nån annan så han tyckte att det var en rolig idé att byta ut frukten i bålen mot grönsaker....potatis och morötter skulle han ha ist...hmm...låter väl sådär gott....

Jag får skicka iväg ett mess till T och höra fall hon har tid att springa förbi systemet åt mig.....
Nu får denna arbetsdag mer än gärna vara slut så att jag kan få gå hem och fixa inför ikväll...laddad till tusen!

En annan sak som jag funderat lite på är varför killar som dissat en, genast börjar höra av sig igen när man ger dom "kalla handen".....är det så kanske att The chase is better than the catch?......förmodligen.....men då kan ni ju fortsätta med det grabbar.....jag är alldeles för stolt för att titta åt nån som dissat mig en gång tidigare.....=) what comes around, goes around.....

Nähä...om man skulle passa på nu medans det är lugnt att gå ner och ta sig en kopp kaffe...så att man vaknar till lite....

Chip och Hej.....

Tillbaka på jobbet....

Ja, då var man tillbaka på jobbet igen efter 2 dagars sem, och 3 dagar med ont i magen.....

Väldigt skönt att få jobba igen....faktiskt....blir så lätt uttråkad av att bara vara hemma....

Som vanligt när man är borta några dagar från jobbet så har man ca 3000 mail att läsa i sin inkorg....vissa roligare än andra...de flesta är ganska tråkiga faktiskt.....Går igenom alla mail, sakta men säkert...=) och kommer tillslut fram till ett mail från F......omg.....det finaste, underbaraste mailet någon nånsin skickat till mig....förstår inte vad han får sina ord ifrån....tårarna bara rann, det gick rakt in i hjärtat på mig....utan tvekan.....Jag tycker om honom så fruktansvärt mycket....och ändå är det inte tillräckligt......varför är det så?....den frågan gnager snart sönder mig......jag vill, vill, vill, vill.....men det är nått som skrämmer mig.......och ja F.....jag vet att man måste våga ta lite risker och chanser....=).....men jag vågar ändå inte.

Jag är så fruktansvärt rädd för att ångra mig om jag inte vågar chansa......tänker hela tiden på låten "25 minutes" med Michael learns to rock, se texten nedan, men byt dock ut de kvinnliga orden och ersätt med manliga ist:




After some time I've finally made up my mind
She is the girl and I really want to make her mine
I'm searching everywhere to find her again
To tell her I love her
And I'm sorry 'bout the things I've done

I find her standing in front of the church
The only place in town where I didn't search
She looks so happy in her wedding dress
But she's crying while she's saying this

Chorus:
Boy I missed your kisses all the time but this is
Twenty five minutes too late
Though you travelled so far boy I'm sorry you are
Twenty five minutes too late

Against the wind I'm going home again
Wishing be back to the time when we were more than
Friends

Still I see her in front of the church
The only place in town where I didn't search
She looks so happy in her wedding dress
But she's cried while she's saying this

Chorus

Out in the streets
Places where hungry hearts have nothing to eat
Inside my head
Still I can hear the words she said

I can still hear what she said


 




Usch.....så här får det inte bli.....detta kanske var aningen dramatiskt...men man vet ju aldrig......ska jag ångra att jag inte vågade ta den risken hela mitt liv då?.......ja kanske.....eller nä....verkligen inte......

Först och främst så borde jag ta reda på vad det är som gör mig så rädd......är det avståndet eller F i sig....kan ju inte vara F.....finns ju ingen bättre kille i världen än honom.......eller är det just det.....att han är så bra på alla sätt, som skrämmer mig? Pls tell me.....tänk åt mig, någon.....


Kärlek.....

Vad e det?

En känsla som jag inte upplevt på hur länge som helst......varför? Förälskelser har jag haft....men de tenderar ju i att försvinna lika fort som de kommer......de utvecklas aldrig...är därför sjuuukt rädd att bli förälskad.....precis innan det börjar utvecklas till nått större, precis när man vågar visa vad man egentligen känner .....så blir man sviken på ett eller annat sätt....hur många ggr ska man behöva uppleva detta? Vågar inte släppa in nån på livet längre.......jag vågar inte visa vad jag känner....just för att jag är rädd för att bli bortstött.....sjukt att en enda person kan få en annan person att misstro alla som hon träffar.......Hur lång tid ska det ta innan jag vågar lita på folk igen....och hur ska jag bära mig åt för att ens försöka? Nått tips?

Jag är snart 25 år gammal...och jag trodde jag visste mycket om livet och om dess för och nackdelar...men icke....känns som om jag vore 15 år igen och mister min första stora kärlek.....och jag inser att det enda jag lärt mig om just kärlek är att den verkar bli mer och mer komplicerad ju äldre man blir...hmm...känns ju inte som nån fördel direkt.......

Jag längtar efter riktig kärlek......en sån där härlig känsla som man har, när man inte kan hålla sig ifrån varandra.....det enda man kan tänka och fokusera på är HAN......man tycker att han är helt underbar....och det bästa är när man vet att han tycker precis lika dant om mig. Finns det nått bättre än att vara kär?....bara mysa, hålla handen.....överösa varandra med ord, som kanske inte betyder nått för nån annan...men för oss mer än allt annat i världen......

Hallå, hallå.....vart finns denna känsla...och ska jag nånsin uppleva detta igen...? Allt sånt känns så avlägset just nu.....

Visst.....jag skulle ljuga om jag sa att inte trivdes med mitt liv som det är just nu....men kan bli lagom trött ensamheten ibland....kan bli lagom trött på att man i stort sett lever för helgerna.....att ens vardagsliv är så förbannat tråkigt så att man måste gå ut på krogen varje helg och röja för att ha kul.....näe...fan...nu är det slut på detta....from NU ska jag byta bort alkohol, sena kvällar och sex med främlingar mot sjögräsjuice, tidiga kvällar och träning.....=)...hmm....värt ett försök iaf....kanske byter bort sjögräsjuicen mot...ja...typ vatten eller nått ist...=)

Guuud vad jag sitter här och tycker synd om mig sj.....pinsamt nästan ju...haha....
Jaja.....förhoppningsvis får jag uppleva sann kärlek igen......kan bara undra med vem....bara det är ju en ganska spännande sak att fundera på....=)
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ge mig ut och promenera i takt med musiken från mitt headset...=)

Over and out

Söndag kväll......

Nyss hemkommen efter några dagars vistelse nere i Hbg.......Helgen överträffade verkligen mina förväntningar...=) Hade kunnat stanna lite längre till och med.....

Dessvärre är jag..... som jag nämt tidigare....aningen rädd för att det som inte får hända, håller på att hända just nu.....vet inte om jag orkar med det......men men...återstår väl att se....=) blir säkert bra.....

Nåväl.....Lördagen började med en typ 3 timmar lång promenad....då jag envisades med att "hitta" tillbaka från promenaden till lgh själv....detta gick dock inte så bra måste jag nog säga......gick totalt vilse.....utan mob med mig dessutom......men....lyckades på nått sätt, fråga mig inte hur...hitta hem igen.....träningsvärk i röven idag....=)

Efter lite vila så bar det av till köpcentrat Väla...igen....P och C gick på sitt håll....jag var tvungen att köpa mig ett par skor så jag sprang iväg på mitt håll.....C verkade lite stressad så vi åkte hemåt ganska fort igen...=)


Efter ytterligare några timmars vila och lite mat så skulle vi iväg och bowla....inte min favvosyssla direkt....då mina klena handleder inte pallar detta.....men jag satt snällt och tittade på....var lika kul det...sällskapet var ju trevligt...=)


Kvällen avslutades med något för hög alkoholhalt......och jag tror att jag somnade innan jag hann lägga huvudet på kudden....=)

Vaknade återigen och mådde som ett utskitet äpple.....fy fan....inte värt det...inte för 5 jävla spänn.....nu måste jag ta mig i kragen och lugna ner mig lite.....fortsätter jag i denna takten på helgerna så kommer jag nog snart vara den yngsta i världen med skrumplever.....och det är ju inte så kul.....
Känns som om jag börjar tröttna lite på mitt singelliv och allt vad det innebär......men just nu så har jag ju inte så mycket annat än singellivet att välja på så det är väl bara att köra på antar jag....göra det bästa av situatioen....och förhoppningsvis...när jag minst anar det så dyker säkert han med stort H upp och förgyller min tillvaro....

Näe vet ni vad.....nu ska jag nog dyka ner i sängen...har en riktigt sur arbetsvecka framför mig...Mån-Lör...kul...mm...jag vet.......eller inte...

Sov gott

over and out


Freitag.....

Japp...helgen är på g...=)

Sitter just nu i Hbg och ska snart till köpcentrat Väla.....Ska hälsa på kollegorna en sväng, se hur deras kontor ser ut....=)

Skulle kunna skriva massa i detta inlägg...men som jag sagt tidigare....inte meningen att alla ska veta allt...=)
Bloggar mer när denna helgen är över ist....


Ha en trevlig helg, hörs på Söndag....


Over and out

Onsdag och sista dagen innan ledighet.....

......och det känns jävligt skööööööönt.

Ser fram emot helgen, ska bli extremt spännande.....hmm...är dock rädd för att det som INTE får hända, håller på att hända......inte bra....men men....ingen idé att oroa sig för saker som inte har hänt, även fall detta är en sak som jag skulle kunna få guldmedalj i....att oroa mig alltså.....fråga min kära mamma...hon vet....=) oxå henne jag ärvt denna dåliga egenskap från......

Sitter nu på jobbet och har inte särskillt mycket att göra......fördriver tiden med att läsa div bloggar...har mina favvosar...=) Det finns speciellt en blogg som berör mig extra mycket......denna människa som skriver, är personen jag pratar om i blogginlägget  "DU...." (se nedan) och jag vill lyfta fram detta inlägg ännu en gång...läs och begrunda.....jag har, till skillnad från er,  turen att ha fått lära känna denna person.....=) På ett roligt och ganska oskyldigt sätt.....

Sen kan jag bara inte sluta tänka på lördagen....fan.....så jävla kul....kommer att leva på den helgen länge, länge....=)

Har nu druckit två koppar kaffe på mindre än 30 min....DET är inte bra...speciellt inte för min mage...hmm....men det är gott....=)

Shit...nu fick jag att saker att stå i....

Hej så länge



Titta vad man hitta.....

Haha.....Var inne på GG:s (klubben i Uddevalla) hemsida och kikade.....och vad finner jag där....en vimmelbild på mig och...hmm....M tror jag hans namn började på....=) Inte ett minne av att denna bilden togs.....

Nåja....bjuder på denna bild från GG:s 28/2....enjoy.....




Lördag kväll...en minne för livet....=)

Måndag i dag igen.....Veckorna går så sjukt fort.....

Lördagen var sjuuuuukt kul....går inte beskriva...ännu mindre skriva...skulle bli en hel bok....=) Men tack M, T och M för en riktigt, riktigt kul och minnesvärd kväll......Ja...alltså...haha....fan vilken sjuk kväll......

Söndagen var dock inte lika kul...ganska så trött efter att ha sovit ca 2 tim natten mellan lör och sön...för att sen köra 17 mil hem från Uddevalla.....ska tilläggas att jag tog sista groggen kl 06....körde hem kl 11....illa, illa.....som tur var så valde farbror blå att hålla sig undan på vägarna......det tackar vi för.....

Idag har det varit en riktigt bra dag på jobbet.....sålde för 130 tusen pix....drog in en bruttovinst på ca 13.300....brrrrra start på månaden....=)


Orkar faktiskt inte skriva mer.....måste skölja ut färgen ur håret, sen springa ner till tvätten.....


P.s.....På tors blir det Hbg......=)

RSS 2.0